Onze visie

MfB Academy ziet een toekomst waarin organisaties transformeren door diepgaand inzicht in hun gegevens. Onze visie is het aanreiken van de tools en kennis die nodig zijn om deze transformatie te bewerkstelligen en succes te behalen in een datagestuurde wereld.

Waarin wij geloven

Bij MfB Academy geloven we in de praktische toepassing van kennis als essentieel voor waardecreatie. Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, onze cursussen dagen je uit om geleerde concepten direct toe te passen.

 

Door echte bedrijfsscenario’s en case studies te integreren, streven we ernaar een brug te slaan tussen theorie en praktijk. Bij MfB Academy zijn we ervan overtuigd dat de volledige waarde van kennis wordt gerealiseerd wanneer deze wordt omgezet in meetbare resultaten en positieve veranderingen in de professionele context.

Onze kernwaarden

Rebels

Actieve betrokkenheid en out-of-the-box denken voor maximale waarde.

Verbindend

Inclusieve cultuur waarbij kennis over data voor iedereen toegankelijk is.

Ontwikkelend

Direct toepasbare kennis bevordert actiegericht handelen, waardoor cursussen tastbare waarde bieden in de praktijk.

Geef cursussen op MfB Academy en verdien 90% van de winst!

Maak kosteloos een trainer account aan.

Onze eigen trainers

Ontmoet onze toegewijde trainers: experts binnen MfB Academy met diepgaande kennis van hun vakgebied. Naast externe trainers hebben we ook onze interne professionals die gepassioneerd zijn om hun expertise te delen. Ontdek cursussen die worden aangeboden door ervaren, deskundige trainers die er naar streven om jou succesvol te maken in de wereld van Microsoft Power BI en Data Analytics.