Wie zijn we?

Ons moederbedrijf Medicine for Business heeft heel wat jaren ervaring op het gebied van data omzetten naar bruikbare informatie, middels dashboards. Hiermee creëren wij waardevol inzicht in het functioneren van een organisatie. 

Met alle grote ziekenhuizen zoals het Erasmus in ons portfolio en de kennis binnen gezondheidszorg, weten wij hoe waardevol data is en hoe gecompliceerd het ook kan zijn om het inzichtelijk te krijgen! 

Waarom wij kiezen voor Power BI trainingen

Data is inmiddels een kritische succesfactor voor de bedrijfsvoering, maar het is en blijft een terugkerende en tijdrovende klus om gegevens te verzamelen, rapporten op te zetten en deze te verspreiden binnen de organisatie. Onze keuze voor Power BI is gebaseerd op de gebruiksvriendelijkheid en cloud-based oplossingen voor al deze problemen.  

Al veel organisaties gebruiken Power BI om inzicht te krijgen in hun eigen prestaties en uitdagingen, en hierop te sturen. Ook jouw organisatie kan de meest cruciale organisatiegegevens bij elkaar brengen en in één oogopslag inzichtelijk maken; waar en wanneer je maar wil. Met onze trainingen stellen wij jou in staat om de waarde in je data te vinden!  

Waarom de trainingen van MFB Academy?

Wij willen dat jij een vliegende start kunt maken met Power BI. Al onze trainers zijn Microsoft gecertificeerd en geven jou de tools om meer (of beter) datagedreven te leren werken! 

Wat ons uniek maakt, is dat wij onze trainingen voorzien van een persoonlijke touch. In plaats van saaie monologen zorgen wij voor leuke, interactieve, en gevarieerde quizzen, zodat je actief kennis opdoet én deze blijft hangen. We houden de trainingsgroepen klein (tot maximaal acht deelnemers) zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is.  

Wij zijn een benaderbaar en betrokken team, en jouw succes is onze hoogste prioriteit. We nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden zodat je de stof niet alleen begrijpt, maar ook daadwerkelijk kunt toepassen. Om te laten zien hoe breed inzetbaar Power BI is, behandelen wij vragen en casussen uit allerlei sectoren. Hierdoor kan iedereen na onze training de opgedane kennis meteen in zijn/haar eigen organisatie inzetten. 

Leer Power BI! MfB Academy laat je graag zien waarom Microsoft Power BI “the next big thing” is