Word een
MfB Academy Trainer

Ben je een expert in data, programmeren, of andere datagedreven skills? Wil je jouw kennis delen en anderen inspireren? Word een MfB Academy Trainer!

 

Sluit je aan bij ons platform, bouw een gemeenschap van leerlingen en draag bij aan de datagedreven toekomst. Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van de revolutie in online leren.

Trainingen geven op deze platforms

Cursus geven

Als trainer heb je de vrijheid om op diverse manieren cursussen te geven.Wellicht heb je al cursussen geüpload op YouTube en/of Vimeo. Upload deze ook bij ons; wij doen de marketing voor je en je verdient 90% van de winst.

 

Er kunnen online interactieve sessies aangeboden worden, of cursussen bij ons op kantoor in Den Haag of op een locatie naar eigen keuze in Nederland of België.

 

MfB Academy ondersteunt diversiteit in lesmethoden om aan de behoeften van zowel trainers als cursisten te voldoen.MfB Academy ondersteunt diversiteit in lesmethoden om aan de behoeften van zowel trainers als cursisten te voldoen.

Eerlijke vergoeding

Bij MfB Academy geloven we in het waarderen van de expertise van onze trainers. Daarom ontvangen jij als trainer maar liefst 90% van de opbrengst van jouw cursussen.

Wil je meer weten? Meld je je hieronder aan en ontvang alle informatie die je nodig hebt voor het geven en uitvoeren van trainingen.

Maak kosteloos een trainer account aan.